Uw trouwfeest moet een feestelijk moment zijn met familie en vrienden. Wij bespreken samen met u uw wensen om er een feestelijk hoogtepunt van te maken. Wat wordt er geserveerd tijdens het trouwfeest? Wat zijn de wensen voor de culinaire invulling? Wilt u een live band of DJ? Allemaal vragen waarbij wij u kunnen helpen om er een geslaagd feest van te maken.


Dineren in iedere vorm

Jan&Jan beschikt over een zeer professionele keuken met creatieve uitvoeringen. Willen jullie met een intieme kring genieten van een walking dinner, of voor een groot gezelschap een compleet buffet samenstellen. De mogelijkheden zijn legio!

Enkele voorstellen:

  • Koud & Warm buffet
  • A la carte dineren
  • Proeverijen diner aan tafel
  • Walking dinner

Feestavond / middag

Van een bruisend knalfeest tot een intieme avond met de aankleding naar uw wens. Alles is mogelijk! Neem alvast een kijkje tussen onze bestaande arrangementen of daag ons uit met uw eigen ideeën.


Overige invulling – Trouwfeest

Bij Jan&Jan vindt u in iedere feestruimte een muziekinstallatie, waarmee sfeervolle achtergrondmuziek wordt verzorgd. Voor ieder gezelschap een geschikte setlist. Daarnaast  kunnen diverse bands, duo’s en DJ’s uw trouwfeest muzikaal ondersteunen of knallend laten verlopen! Laat uw wensen aan ons horen en ontvangen passend advies.

Ook denken wij graag mee met aanvullingen als een videozuil of spetterende entree-acts.