Locatie

Jan & Jan heeft een grote centrale bar waar ook aan gegeten kan worden, een ruim eetcafé met zicht op een gezellig terras.


Trends & Traditie

Moderne natuurkleuren met tijdloze invloeden van glas in lood en eiken balken. Met lekker eten, mooie bieren op de tap, een gastvrije bediening, muziek uit alle tijden en dat alles voor een uitstekende prijs.

Jan&Jan Didam MoBa (16)


Verrassend terras

Met een groot terras, dat bij mooi weer ruim voldoende zonnige plaatsen heeft, is het echt genieten! Ook Misset Horeca erkende de kwaliteiten van Jan&Jan met een plaats in de Misset Terras Top 100. Kom het zelf ervaren in hartje Didam.

 


Ongedwongen genieten

Jan & Jan heeft een grote centrale bar waar ook aan gegeten kan worden, een open keuken en zitjes in iedere vorm, van loungehoek tot hoge zit.

Jan&Jan - eten en drinken 2 


Feesten

Jan&Jan heeft naast het restaurant ook diverse sfeervolle zalen. Van een bruisend feest tot een intieme gelegenheid, wij verzorgen het tot in de puntjes. De zaal is geschikt voor arrangementen van 20 tot 450 personen. Aangrenzend biedt onze Franse ruimte uitstekend de mogelijkheid voor een diner in ongedwongen sfeer.

Jan&Jan Didam MoBa (5)

Jan&Jan Didam MoBa (13)