Trouwfeest

Jan&Jan - eten en drinken 3

Uw trouwfeest moet een feestelijk moment zijn met familie en vrienden. Wij bespreken samen met u uw wensen om er een feestelijk hoogtepunt van te maken. Wat wordt er geserveerd tijdens het trouwfeest? Wat zijn de wensen voor de culinaire invulling? Wilt u een live band of DJ? Allemaal vragen waarbij wij u kunnen helpen om er een geslaagd feest van te maken.


Dineren in iedere vorm

Partycentrum Plok beschikt over een zeer professionele keuken met creatieve uitvoeringen. Willen jullie met een intieme kring genieten van een walking dinner, of voor een groot gezelschap een compleet buffet samenstellen. De mogelijkheden zijn legio. Een greep uit onze mogelijkheden vindt u onder deze link, maar graag overleggen wij met u alle wensen.

Enkele voorstellen:

  • Koud & Warm buffet
  • A la carte dineren
  • Proeverijen diner aan tafel
  • Walking dinner

Receptie

Partycentrum Plok beschikt over 7 diverse ruimtes om een receptie in te organiseren. Bij mooi weer heeft u uiteraard de mogelijkheid op het grote terras plaats te nemen. Voor de culinaire invulling kunt u denken aan koffie en thee met gebak of een uitgebreide borrel met warme en koude garnituren. Voor iedere samenstelling zijn all-in arrangementen mogelijk.


Feestavond / middag

Van een bruisend knalfeest tot een intieme avond met de aankleding naar uw wens. Alles is mogelijk! Neem alvast een kijkje tussen onze bestaande feestarrangementen of daag ons uit met uw eigen ideeën.


Overige invulling – Trouwfeest

Bij Plok vindt u in iedere feestruimte een muziekinstallatie, waarmee sfeervolle achtergrondmuziek wordt verzorgd. Voor ieder gezelschap een geschikte setlist. Daarnaast  kunnen diverse bands, duo’s en DJ’s uw trouwfeest muzikaal ondersteunen of knallend laten verlopen! Laat uw wensen aan ons horen en ontvangen passend advies.

Ook denken wij graag mee met aanvullingen als een videozuil of spetterende entree-acts.